“Дорогою до вбиральні дівчина могла посковзнутись та впасти до криниці”, – одна із версій від правоохоронців..

Тіло 19-річної дівчини виявили у пожежній криниці на Буковині. Дівчина пішла у гості до подруги до сусіднього села, та не повернулась додому. Кілька днів її шукали. І знайшли, коли техпрацівниця закладу, де відпочивали молоді люди, взялась набирати воду із криниці.

Як попередньо розповіли у поліції, 19-річна дівчина відпочивала із друзями у сільському барі. Кілька разів вона виходила на вулицю і вчергове – вже не повернулась назад. Друзі подумали, що її забрав батько. Вже згодом тіло загиблої виявили у бетонній пожежній криниці, поруч із закладом та поблизу стежки, що веде до громадської вбиральні. Тому одна з неофіційних версій, що дорогою до вбиральні дівчина могла посковзнутись та впасти до криниці. Поліцейські наразі перевіряють, кому належить криниця, яка була відкритою, а також розслідують обставини смерті молодої дівчини.

Тетяна Андрійчук, заступниця керівника відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області: 

” Тіло дівчини виявила техпрацівниця магазину, розташованого поруч з цією бетонованою пожежною водоймою. Вона і повідомила до поліції. Відповідно до лікарського свідоцтва про смерть, дівчина загинула внаслідок нещасного випадку, що призвів до утоплення. Будь-яких слідів тілесних ушкоджень, які могли б вказувати на насильницький характер смерті, а тілі дівчини не виявлено”.

peredplata