Напився до безтями і ліг спати: у центрі Києва батько загубив свою 2-місячну доньку

Поліція знайшла малечу у під’їзді однієї з багатоповерхівок, її поки відвезуть у лікарню для перевірки стану здоров’я

У Голосіївському районі Києва батько пішов на вулицю гуляти зі своєю новонародженою 2-місячною дитиною і загубив її. Про ситуацію поліцію сповістила матір батька, яка розповіла, що її син без свідомості лежить посеред вулиці, а дитячої коляски, в якій і знаходилась дівчинка, ніде немає. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Інцидент стався на вулиці Жилянській. На пошуки дівчинки відправили наряди патрульної поліції, ювенальних інспекторів та слідчо-оперативну групу району.

“Пошуки ускладнювало те, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і не міг точно сказати, де востаннє перебував з дитиною. Зрештою, на вулиці Тарасівській ми почули дитячий плач і відшукали візочок із дитиною в одному з під’їздів”, — повідомив оперуповноважений Сергій Радіонов.

Для самого батька, який без тями “відпочивав” на вуличній підлозі, довелося викликати лікарів. Місяць тому його вже притягували до відповідальності за схоже правопорушення. Тоді він ходив із немовлям по торгово-розважальному центру у стані алкогольного сп’яніння.

“Відтак при вивченні умов та причин, що призвели до даної ситуації, поліцейськими спільно з працівниками Служби у справах дітей та сім’ї приймається рішення про направлення малолітньої дівчинки до закладу охорони здоров’я. Також приймається рішення про притягнення батьків дитини до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків”, — повідомила начальниця сектора ювенальної превенції Голосіївського управління поліції Олена Санченко.

Тим часом, на допис поліції відреагували кияни. Їх обурила ситуація довкола немовляти та матері дитини. Одні з користувачів соцмереж вважають, що мати дівчинки ні в чому не винна, адже могла бути у цей час у лікарні чи на роботі. А отже – притягувати до відповідальності жінку немає підстав. Інші ж переконані, що винні у ситуації матір немовляти та бабуся, які дозволили батькові прогулянку з малечею.

Реакції

Реакції

Реакції

Реакції

Реакції

 

peredplata