На Буковині рятувальники продовжують пошуки грибника, котрий два дні тому зник у лісі

Станом на ранок 27 серпня продовжуються пошуки 60-річного чоловіка, котрий пішов по гриби та зник у лісі. Подія сталася 25 серпня поблизу хутораФальків Берегометської ТГ Вижницького району.Одразу ж було розпочато проведення пошукових робіт, до яких залучили рятувальників, працівників поліції, прикордонників, лісівників.

Упродовж 26 серпня пошуковці обстежили лісовий масив на площі близько 12 квадратних кілометрів углиб лісу, обійшли територію уздовж гірського хребта між хутором Фальків і селом Долішній Шепіт. Для оперативного обстеження лісового масиву рятувальники використовували квадрокоптер з тепловізором. Його здійняли у повітря над лісом та з висоти польоту оглянули лісовий масив. Окрім цього, до пошукових робіт було залучено службового собаку Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Поблизу лісового масиву розгорнули штаб з пошуку зниклого, всю ніч з 26 на 27 серпня там перебували чергові, котрі  контролював околиці лісу та дорогу. Загалом від Головного управління ДСНС до пошукових робіт залучено 45 чоловік особового складу, службовий собака та 8  одиниць техніки. Пошуки зниклого грибника наразі тривають.

 

Головне управління ДСНС України у Чернівецькій  області.

 

peredplata