Буковинцю, який погрожував підірвати гранатою чоловіка, загрожує 2 роки тюрми

7 вересня до поліції надійшло повідомлення від жителя села Остриця про те, що невідомий чоловік погрожував підірвати його, тримаючи в руках предмет, зовні схожий на гранату. Правоохоронці оперативно встановили особу порушника. За скоєне йому загрожує до двох років обмеження волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місце події виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група відділення поліції № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції та співробітники роти особливого призначення ГУНП в Чернівецькій області.

Правоохоронці опитали 66-річного заявника і з’ясували, що невідомий чоловік погрожував вбити його предметом, схожим на гранату.

Поліцейські, які прибули на виклик, оперативно розшукали та встановили його особу. Ним виявився 43-річний житель міста Сокиряни. Чоловік зізнався у своїх неправомірних діях та пояснив поліцейським, що таким чином вирішив налякати заявника, який напередодні зробив зауваження його співмешканці.

Дізнавачі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Співробітники поліції вилучили в правопорушника речовий доказ та направили його для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Досудове розслідування триває.

 

peredplata