«Усі люди у шоці»: у селі на Буковині скасували розважальні заходи через загибель двох юнаків.

 
 

У селі Владична Чернівецької області місцеві жителі шоковані жахливою трагедією: у неділю вдосвіта тут сталася моторошна аварія, внаслідок якої загинули двоє юних хлопців.

20-річний Владислав Коваль з Владичної та 18-річний Максим Мусорівський з Недобоївців їхали на мотоциклі й загинули внаслідок отриманих травм через зіткнення з мікроавтобусом.

Голова Недобоївської громади Юрій Юзва каже, що місцеві мешканці не можуть оговтатись від страшної трагедії.

“Сім’ї в них благополучні. Дуже велика втрата для всіх. У нашій громаді всі люди в шоці”, – сказав голова громади.

Через сумну звістку в селі Владична скасували розважальні заходи, що були заплановані на цей день.

“У нас планувалося відкриття спортивного майданчика, дитячі спортивні змагання… Все це мало вчора проводитись. Через цю трагедію вчора вранці прийняли рішення, що нічого не проводитимемо”, – сказав голова Недобоївської громади.

ДТП у селі Владична: що відомо

Удосвіта 19 вересня внаслідок зіткнення мікроавтобуса й мотоцикла в селі Владична Дністровського району загинули двоє молодих хлопців.

За попередніми даними, сталося лобове зіткнення мікроавтобуса “Mercedes Sprinter” та мотоцикла. Внаслідок ДТП загинули 20-річний водій мотоцикла та його 18-річний пасажир.

Сьогодні стало відомо, що у вчиненні цієї ДТП підозрюють 57-річного водія мікроавтобуса “Renault Master” з Хмельниччини. За інформацією прес-служби Чернівецької обласної прокуратури, він порушив правила безпеки дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення із мотоциклом марки “Lifan-200 Cityr”.

peredplata