У Чернівцях на пішохідному переході іномарка збила 20-річну дівчину

Внаслідок автопригоди потерпіла отримала травми й наразі перебуває в лікарні. Слідчі Чернівецького районного управління поліції з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Повідомлення про ДТП з потерпілою на проспекті Незалежності надійшло до поліції сьогодні, 8 жовтня. Виїхавши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції попередньо з’ясувала, що 53-річний чернівчанин рухався автомобілем «Opel Astra» зі сторони вулиці Героїв Майдану в напрямку Небесної Сотні.

Водій не впорався з керуванням і допустив наїзд на 20-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Потерпіла отримала тілесні ушкодження і медики госпіталізували її до лікарні для встановлення діагнозу й надання допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata