При сходженні на Говерлу загинула 1 особа та 2 отримали травми

Рятувальники надають допомогу двом туристам, які отримали травми при сходженні на Говерлу, ще одна людина загинула 
15 січня об 11:15 при сходженні на г. Говерла, Надвірнянського району, загинула 1 особа та 2 отримали травми різних ступенів тяжкості.
Станом на 13:30, туриста з травмою ноги рятувальники спускають з гори, водночас рятувальники прямують ще до однієї травмованої особи.
До загиблого слідують працівники Нацполіції для проведення слідчих дій.
Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено мобільно-оперативну групу Головного управлення ДСНС в Івано-Франківській області, пошуково-рятувальні відділення поста Заросляк, смт Ворохта, смт Верховина, м. Яремче та м. Івано-Франківськ. Всього 28 осіб та 5 од. техніки.

В Івано-Франківській області рятувальники продовжують надавати допомогу туристам з м. Южне, Одеської області, які травмувалися при сходженні на Говерлу.

Станом на 14:40, чоловіка 1987 року народження з травмою ноги рятувальники транспортували до спортивної бази «Заросляк» та передали медикам.

О 14:30 іншу травмовану особу, жінку 1989 року народження, до якої прямували рятувальники, знайдено, організовано її супровід. Наразі з нею працює психолог ДСНС, інформує “Галка”

Ще одна жінка 1965 року народження загинула, рятувальники транспортували тіло загиблої до спортивної бази «Заросляк». Обставини події з’ясовують працівники Нацполіції.

peredplata