Чернівецька область: протягом минулої доби в області виникло 4 пожежі, на одній з них загинула людина, на іншій – травмувався чоловік

24 січня в с. Клішківці Клішковецької ТГ Дністровського району сталася пожежа в житловому будинку. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Пожежу помітили сусіди та повідомили на спецлінію 101. На місце події прибули рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини м. Хотин. Вогнеборці зайшовши всередину будівлі виявили тіло власниці 1931 року народження, уже без ознак життя. На жаль, через запізніле виявлення та повідомлення про пожежу, врятувати життя людині вже не було змоги. Водночас рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Площа пожежі склала 70 кв.м. Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

 

Ще одна пожежа в житловому будинку внаслідок порушення правил  пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення сталася в с. Білоусівка Сокирянської ТГ Дністровського району.  Мешканець будинку розпалив піч та залишив її без нагляду, повернувшись в оселю помітив пожежу. Чоловік намагався самотужки ліквідувати загорання, внаслідок чого травмувався. На місце події прибули вогнеборці 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Сокиряни та ліквідували пожежу на площі 40 кв.м. Травмованого з діагнозом термічні опіки доставили до лікувального закладу м. Сокиряни.

Інші пожежі сталися в Чернівецькому та Вижницькому районах та були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

 

peredplata