Вітання Юлії Тимошенко з Воскресінням Христовим

Вітання Юлії Тимошенко з Воскресінням ХристовимХристос воскрес! Дорогі брати і сестри, дорогі співвітчизники в Україні і світі!
Благодатна звістка про Воскресіння Господнє щовесни, уже скоро дві тисячі років, приходить до осель усіх християн.

В Україні ми споконвіку звемо Свято Пасхи – Великоднем, бо це справді Великий День перемоги життя над смертю, перемоги Добра над Злом, перемоги Надії, Віри і Любові над відчаєм, зневірою і ненавистю.

Сьогодні на нашу рідну українську землю прийшло Зло. Засліплений ворогом роду людського, агресор вдерся до України, плюндруючи, руйнуючи та грабуючи нашу Батьківщину. До тисяч українських родин він приніс велике горе втрати найрідніших людей.

У ці Великодні дні наші молитви – за них, наше співпереживання і глибоке співчуття – із ними! Нехай віра і молитва стануть нам усім розрадою в цей важкий час!

З Божою допомогою Україна переможе, як Добро завжди перемагає Зло, як майбуття неодмінно змінює минуле, як правда долає кривду.

Дорогі, рідні мої!

У ці світлі і добрі дні прийміть найщиріші вітання з Пасхою Христовою. Нехай Божа Ласка буде над усіма нашими добрими і справедливими справами. Нехай в усіх наших родинах панує злагода, добробут і щастя. Миру нам усім! Доброго і світлого майбутнього нашій Україні!

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Юлія Тимошенко

peredplata