Привітання т.в.о начальника УМВС Сергія Пілігріма з Днем пам\’яті та примирення і святом Перемоги

Привітання т.в.о начальника УМВС Сергія Пілігріма з Днем пам'яті та примирення і святом ПеремогиШановні ветерани та учасники Другої світової війни!
Дорогі Буковинці!

Від імені колегії УМВС України в Чернівецькій області та від мене особисто прийміть найтепліші та найщиріші сердечні вітання із Днем пам’яті та примирення і святом Перемоги!

Цьогоріч Україна разом із усіма демократичними державами відзначає 70-у річницю завершення Другої світової війни – кривавої сторінки в історії Європи. Одні із найжорстокіших битв відбувалися саме на території України, історики й досі не підрахували остаточну кількість українців, котрі загинули впродовж тих страшних шести років.

Кажуть, що війна показує справжню людську натуру кожного. І ви не побоялися, не втекли, ви мужньо пішли назустріч ворогу. Дали гідну відсіч окупантам, не думаючи про власне життя та здоров’я. Захист Батьківщини для вас був понад усе! Не важливо, хто і де служив – на передовій, оберігав тил чи вів партизанску війну, саме завдяки вашій відвазі та безстрашності стала можливою Велика Перемога!

Низько вклоняюся та дякую за героїзм, патріотизм та самовідданість! Ваші подвиги незабутні! Здоров’я вам, родинного затишку та многая літа!

З повагою,
т.в.о. начальника УМВС України
в Чернівецькій області
полковник міліції
Сергій Пілігрім

peredplata