«Народний фронт» ініціює перевибори Чернівецької міськради

«Народний фронт» ініціює перевибори Чернівецької міськрадиФракція «Народного фронту» вимагає розглянути постанову про перевибори Чернівецької міської ради.

Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак.

Він наголосив, що місцеві депутати працюють проти міста і його мешканців, до того ж протизаконно намагаються усунути з посади діючого міського голову.

«У Чернівцях назріває незаконне усунення діючого мера Олексія Каспрука. Кишенькові депутати, обрані в 2015 році, хочуть стати регіональними князьками і довічно грабувати місто та його землі, дерибанити бюджет. Вони працюють проти міста, проти його розвитку та законно обраного народом міського голови», – наголосив Максим Бурбак.

Він додав, що минулого року разом із народним депутатом Миколою Федоруком зареєстрував постанову про перевибори Чернівецької міської ради.

«Сьогодні наша фракція вимагає невідкладного розгляду цієї постанови в сесійній залі. Два роки я борюся з тим, щоб Чернівецьку «зраду» було розпущено, були призначені в законний спосіб перевибори. До речі, міський голова готовий іти на перевибори. Тому звертаємось до всіх голів фракцій, груп, наших колег з БПП – не зволікати з цим питанням», – наголосив Максим Бурбак.

peredplata