Михайлішин про заяву Москаля щодо \”смотрящого\” на Буковині. КОМЕНТАР НАРДЕПА БУРБАКА

Михайлішин про заяву Москаля щодо "смотрящого" на Буковині. КОМЕНТАР НАРДЕПА БУРБАКАСекретарю Чернівецької міськради Віталію Михайлішину соромно за нардепа від опозиції Геннадія Москаля та його заяви, які дискредитують Чернівці. Про це повідомляє Молодий буковинець.

Так він прокоментував журналісту molbuk.ua нещодавню заяву народного депутата про \”смотрящого\” у Чернівцях.

– Мені соромно, що такий депутат із Чернівців представляє в Києві нашу громаду міста, – каже Михайлішин. – Мені просто соромно, що це – колишній генерал міліції, який спілкується такою мовою… Що означає \”смотрящий\”? Я не розумію, хто це такий. Це жаргон у якихось кримінальних фільмах (подібну риторику щодо заяви Москаля ми чули від самого Василя Продана, – \”Час\”). Про якихось бандитів… Мені особисто соромно за те, що хтось прочитає з інших міст таку інформацію. Проста некомпетентність людини. Що тут ще сказати? Через таких людей потім в людей з’являється недовіра до влади, недовіра до міліції. Мені соромно за цю людину. Я думаю, що це, мабуть, пенсійний вік трохи \”переграє\”.

– \”Смотрящий\” – я цього не розумію. Особисто для мене це неприємно. Місто розвивається, працює, школи ремонтуються, садочки відкриваються, дороги ремонтуються. Я готовий навіть це людині в обличчя сказати. Я би навіть це назвав \”оборотень в погонах\”. Знаєте, як це пишуть зараз? Важко подумати, що це за генерал і чим займався, коли працював у міліції.

Нагадаємо, що у чат-конференції на сайті газети \”Час\” 20 квітня Геннадій Москаль сказав, що член міськвиконкому, підприємець Василь Продан є \”смотрящим над Чернівцями\”, а сам Михайлішин – декоративна, підставна фігура.

Продовження чат-конференції відбудеться вже цієї неділі. Слідкуйте за часівськими оновленнями.

Ці слова Михайлішина прокоментував на своїй сторінці в Фейсбуці народний депутат Максим Бурбак:

Громадо міста Чернівці!!! На нас чекає друга сесія дебатів під назвою \”Очі в очі\” між очільником міста Михайлишиним та \” оборотнем у погонах\”( цитую обуреного очільника) Москалем!!! Цікаво, в яку студію тепер буде забігати свідок пакращення Михайлишин, щоб довести свою правоту? Кінець політичного сезону в Чернівцях не передбачається цього літа:) Чекаємо на дотепну, як завжди, щиру буковинську відповідь нардепа. Щось мені підсказує, що бомбонами та пожежною охороною цецино не обійдеться :))

peredplata