На Чернівецькому телеканалі ТВА тривають міжуособні війни. Забродський повертається ВІДЕО

На Чернівецькому телеканалі ТВА тривають міжуособні війни. Забродський повертається ВІДЕОСьогодні від учасників ТОВ «Телерадіокомпанія «ТВА» надійшла заява про те, що \”колишній керівник Василь Забродський, вкотре вдавшись до підробки документів, шахрайським шляхом намагається отримати контроль над власністю та мовленням каналу «ТВА». Той в свою чергу запевняє, що \”заява підписана міфічними учасниками ТОВ ТРК ТВА. Колишнє керівництво намагається використати трудовий колектив, напевно\”. Подаємо заяву та коментар Василя Забродського в повному обсязі.

Учасники ТОВ «Телерадіокомпанія «ТВА»

Як нам щойно стало відомо, колишній керівник Василь Забродський, вкотре вдавшись до підробки документів, шахрайським шляхом намагається отримати контроль над власністю та мовленням каналу «ТВА». Довівши канал фактично до банкрутства, привласнивши чуже майно, цього разу колишній керівник цинічно сфальшував рішення і підробив підписи власників.

Ми непохитні в своєму рішенні – Василя Забродського усунуто від керівництва телеканалом і медіа-групою. Це рішення є чинним і остаточним. Жоден куплений чи переляканий суддя чи чиновник, навіть в купі з очільниками області, не поверне Василеві ані втраченої честі, ані нашої довіри. Запевняємо, заяви Забродського про те, що він директор не мають нічого спільного з реальністю. Директора призначає власник, а власник своє рішення не змінював. Василь може називати себе, як завгодно навіть Наполеоном, однак, це не змінює суті, він – маріонетка, виконавцець рейдерського замовлення. Про замовників згодом, наразі, відбиваємо чергову рейдерську атаку і сподіваємось на Ваше, шановний Глядаче, розуміння і Вашу підтримку. Відповідні заяви про злочин нами подані до правоохоронних органів. Історія кримінальної хвороби Василя Забродського вже нараховує з десяток порушених справ, його асоціальність очевидна і ми переконані, що відповідальність неминуча.

Нам щиро шкода, що замість якісного телебачення, яке має заслуговувати на повагу глядачів щодня, ми та талановитий журналістський колектив каналу маємо витрачати час та сили на війну з негідниками. Але ми знаємо, правда за нами, правда переможе!

Коментар Василя Забродського:

– Заява підписана міфічними учасниками ТОВ ТРК ТВА. Не розумію, що відбуваються. Колишнє керівництво намагається використати трудовий колектив, напевно. Сьогодні о 9.50 ранку, знаходячись на території, яку арендує ТОВ ТРК ТВА, я зачитав наказ про те, що на підставі рішення засновників та відповідних змін внесених до Держреєстру, я приступаю до виконання обов\”язків гендиректора ТВА. Наказ було зачитано у присутності працівників ТОВ та правоохоронних органів. Це було зафіксовано на відеоплівку. Отож, юридично я приступив до виконання обов\”язків і ПОВЕРНУВ КОНТРОЛЬ НАД ТЕЛЕКОМПАНІЄЮ! Те, що окремі колишні працівники не хочуть виконувати мої накази, тоді буду діяти згідно чинного законодавтства, зрештою як і завжди.

Також повідомляється, що сьогодні о 16.00 за адресою Червоноармійська, 31 (перший поверх) відбудеться прес-конференція щодо подій на ТВА. Запрошуються представники ЗМІ.

Інформація з сайту citi.cv.ua

Василя Забродського поновлено на посаді генерального директора. Від сьогоднішнього дня він розпочинає виконання своїх обов\’язків.

– Василь Іванович, чи означає ваше поновлення на посаді, що конфлікт між засновниками телеканалу вичерпано?

– На жаль, все не так однозначно. Ми всі вже стомилися від цієї \”війни\”, і потрохи приходимо до спільного знаменника. Коли
мене усували з посади, я одразу казав, що доведу свою правоту і поновлюсь – так і сталося. Переговори продовжуються,
головне, щоб телеканал працював без порушень і загроз втрати ліцензії.

– Чи будуть звільнені працівники телеканалу, які працювали з іншою командою?

– Ні, жодних репресій з мого боку бути не може. Працівники не повинні страждати через конфлікти власників. Я прекрасно
розумію, що у всіх є сім\’ї і діти, яких треба годувати, саме тому у березні, коли мене усунули, казав їм не сумніватися і
йти працювати до нових керівників. Не заперечуватиму, що певний розкол у колективі відбувся, і мені дуже сумно через це,
бо ТВА завжди славилося саме своїми внутрішніми стосунками у колективі. Є люди, з якими ми апріорі не зпрацюємось через
взаємну антипатію, але таких одиниці. Зараз хочу докласти всіх зусиль для того, щоб згуртувати працівників, щоб усі знову як і раніше стали однією родиною.

– Що буде з тими кримінальними та судовими справами, які відкриті за вашими заявами та заявами ваших опонентів?

– Декілька судових справ я вже виграв, декілька кримінальних вже закрив. Маю сподівання, що завершивши переговори ми взаємно відкличемо всі позови та заяви, завершивши цю безглузду сварку.

– Що буде з приміщенням та майном ТВА? Вам закидали, що ви його привласнили?

– Майно ТВА залишається майном ТВА. Люди працюватимуть, де і працювали до всіх цих подій. Використовуватимуть ту ж апаратуру, що й раніше, все вертається на круги своя. А з усіма іншими питаннями, я думаю, ми з партнерами розберемось.

– Які ваші подальші кроки на керівній посаді?

– Кроки ті ж, що і раніше: працювати! На жаль, через усі ці події телеканал ТВА сьогодні як ніколи близький до втрати
ліцензії. Я робитиму все, щоб цього не відбулось.

ТАТА КЕПЛЕР ПРО СИТУАЦІЮ НА ТЕЛЕКАНАЛІ:

peredplata