ВО \”Свобода\” про чернівецькі заяви Назара Горука

ВО "Свобода" про чернівецькі заяви Назара Горука

ЗАЯВА ВО \”СВОБОДА\”

Чернівецька обласна організація Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” здивована масштабною і скоординованою інформаційною кампанією, яка супроводжувала рядову подію внутрішньопартійного життя – вихід з партії колишнього керівника Чернівецької міської організації ВО \”Свобода\” Назара Горука. Наголошуємо, що вступ у партію та вихід з неї – це добровільний крок кожного громадянина і немає жодних підстав робити з цього подію мало не всесвітнього масштабу. Тим більше, що понад рік часу Назар Горук не брав практичної участі в житті партії, а тому вести мову про якесь неординарне значення вказаної події на партійну структуру та діяльність ВО \”Свобода\” не маємо підстав.

Також мусимо зазначити, що Назар Горук протягом тривалого часу неодноразово порушував Дисциплінарний статут ВО \”Свобода\”, тому на порядку денному стояло питання притягнення його до дисциплінарної відповідальності аж до виключення з партії. Виходячи з цього, зважаючи на важкий психічно-емоційний стан Назара Горука і його постійні скарги на здоров\’я, ще 30 березня 2013 року керівництво партії задовольнило його особисте прохання та ухвалило рішення про усунення Назара Горука з посади голови Чернівецької міської організації ВО \”Свобода\” та рекомендувало йому уникати публічних виступів до повного одужання.

На жаль, як виявилося, саме партійні посади та особисті амбіції, а не спільна боротьба за наші світоглядові цінності і втілення Програми захисту українців, були головними цілями нашого екс-однопартійця.

Політичні опоненти \”Свободи\” зуміли скористатися цими непомірними амбіціями нашого колишнього однопартійця та спробували з цієї рядової події роздути висмоктану з пальця сенсацію, але породили чергову інформаційну мильну бульбашку.

Сподіваємося, що після втрати партійного членства Назар Горук, як відповідальна людина, проявить свою принциповість та складе мандат депутата Чернівецької обласної ради, який він отримав, перебуваючи у виборчому списку Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”.

Прес-служба Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\”

Нагадаємо, днями Назар Горук написав заяву про вихід з партії і виступив з нищівною критикою опозиції.

peredplata