Оперативна інформація щодо російського вторгнення:

Оперативна інформація щодо російського вторгнення:

▪️У 126-й окремій бригаді берегової оборони (Перевальне) та 127-й окремій розвідувальній бригаді (Севастополь) втрати складають понад 50 відсотків особового складу.

▪️Противник спробував прорвати оборону в районах Рубіжного, Новотошківського і Мар’їнки. Успіху не мав. Продовжував завдавати авіаційних ударів по Маріуполю.

▪️ Командуванню російської армії не вдається виконати плани з мобілізації у північно-кавказькому регіоні для участі у війні проти України. Основною причиною є небажання населення брати участь у бойових діях. Тому командування збройних сил російської федерації планує почати новий процес мобілізації на національному рівні.

▪️На Сіверському напрямку противник проводить перегрупування підрозділів для розміщення у прикордонних з Україною районах. З території Брянської та Курської областей людей переміщують у Бєлгородську і Воронезьку області.

▪️ У Бєлгороді ворог розгорнув підрозділ інформаційно-психологічних операцій для впливу на підрозділи сил оборони України та цивільне населення. Мета – деморалізація та припинення опору.

▪️ На Донецькому напрямку ворог, за підтримки авіації та артилерії, продовжує ведення наступу на окремих напрямках. Основні зусилля зосереджує на встановленні контролю над населеними пунктами Попасна, Рубіжне, Сєвєродонецьк та Слов’янськ.

▪️ Окупанти продовжують підготовку до активних дій в районах населених пунктів Слов’янськ та Барвінкове.

Доброго вечора, ми з Чернівців

peredplata