Буковинська «Свобода» закликала владу уникати провокацій з тоталітарною символікою 9 травня

Буковинська «Свобода» закликала  владу уникати провокацій з тоталітарною символікою 9 травняЧернівецька обласна організація Всеукраїнського обєднання «Свобода» звертається до виконавчої влади області з вимогою не допустити розміщення символіки більшовицької тоталітарної імперії на державних установах. Відповідну заяву 8 травня 2013 року зробив голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Віталій Мельничук.

«Символи тоталітаризму, як уроки минулого, слід демонструвати лише в історичних музеях. Варто пам’ятати, що підігрівання людиноненависницьким ідеям
знищило мільйони українців впродовж 20-го століття», – зазначив Віталій Мельничук.

За його словами, будь-які спроби розміщення тоталітарної символіки на державних установах, буде розцінено як намагання влади додатково спровокувати значну частину української громади. Це може викликати протести та усунення символів тоталітаризму й україноненависництва силами громади.
«Звертаємося до всіх мешканців Чернівецької області, у разі виявлення тоталітарної символіки на державних установах, зафіксувати це на фото та повідомити Чернівецьку обласну організацію ВО «Свобода» за телефоном (0372) 902662», – підсумував націоналіст.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”.

Світлина Дзеркало тижня

peredplata