Голова Чернівецької обласної ради Гайничеру таки був на партійному мітингу

Голова Чернівецької обласної ради Гайничеру таки був на партійному мітингу15 травня поблизу обеліску «Перемоги» на Соборній площі в Чернівцях відбувся так званий Антифашистський мітинг. Окрім партійців, там були зігнані з освітніх, медичних закладів, адміністрацій працівники (в приватних розмовах вони казали, що їх \”попросили\”). Але був там і ВІП-гість. Це голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру. Він переконаний, що тут немає нічого незаконного, що посадова особа у вільний від роботи час відвідує як громадянин громадський захід.

Загалом захід зібрав близько 140 осіб. Доволі пасивних. Дехто з них і не знав, що тут відбувається.

Колектив редакції газети \”Час\” не міг залишатися байдужим до того нагнітання неіснуючих проблем та небезпек, які створює партія влади. Ми прийшли туди з плакатами: \”Партія регіонів! Не буди лихо, коли тихо\”!

Ось послухайте виступ голови ради на Буковині Михайла Гайничеру.

Нагадаємо, що голову обласної ради Михайла Гайничеру сьогодні запрошували на парламентські слухання на тему: \”Проблеми розвитку українського книговидавництва, книгорозповсюдження та перспективи підтримки книгочитання в Україні\”. Слухання відбудуться 15 травня 2013 р. о 15.00 в залі пленарних засідань Верховної Ради України. Але голова вирішив боротися з неіснуючим фашизмом, аніж відповідати про ще поки існуючі книгарні.

peredplata