Справжня українська політика – це кастети, а не мікрофони

 Справжня українська політика - це кастети, а не мікрофони Шановна міліція! Оцю мразь невідомі патріоти перестріли вчора зранку біля будинку нашого друга Андрія, якому вже кілька днів погрожують невідомі.

 Справжня українська політика - це кастети, а не мікрофони

Незнайомці представляються то “колекторами”, то “журналістами”, дзвонять його батькам, гупають в двері.

Андрій має більш ніж достатньо підстав вважати, що його збираються просто покалічити або вбити: четвертого травня біля під’їзду двоє чоловіків напали і побили Володимира Назаренка — заступника голови Солом’янської районної “Свободи”. Буквально позавчора кастетом в обличчя був скалічений Євген Мацько, якого напередодні також шукали невідомі “колектори”. В цей же день напали на Володимира Карася, рідного брата відомого активіста-націоналіста Євгена Карася. Коли Володимир виходив з ліфту, на нього кинулися зі спини, зламали щелепу та вибили зуби. Їх з братом просто переплутали, бо кричали – “менше треба ходити на акції!”

На вашому сленгу, шановна міліція, це називається “вєєрний терор”. Коли певну группу людей, не особливо розбираючись, калічать по одному, щоб залякати всіх. Передбачаю, це пов\’язане, аби завадити скорому мітингу опозиції в Києві, або не завадити гей-параду, або помститися за \”сніжний тероризм\”, або просто у когось впливового луснуло терпіння.

Шановна міліція! Мразь с першої фотки була тихарем, мала при собі рацію і спостерігала за будинком Андрія. Її не перший день бачили там. Невідомі патріоти пробували затримати її, намагалися викликати міліцію, дзвонили народним депутатам, і тоді їй на допомогу прибіг ось цей:

 Справжня українська політика - це кастети, а не мікрофони
 Справжня українська політика - це кастети, а не мікрофони

Націоналісти, які перебувають в лікарнях, вже пізнали його. Він брав участь у попередніх нападах, і, судячи з усього, навіть керував ними. Його прізвище – Ільченко, принаймні так він підписаний в телефоні першого. Його номер – 093 676 76 48.

 Справжня українська політика - це кастети, а не мікрофони

Шановна (б…!) міліція! Я певний, вам не важко вирахувати людину, знаючи такі данні. Для початку, гадаю, варто пошукати у власній картотеці, бо обидві ці паскуди не були схожі на бандитів, а були вони схожі на міліціонерів, колишніх або діючих, мали при собі спецобладнання.

Коли другий безповоротно засвітив своє обличчя, але так і не зарадив своєму тихарю, коли стало ясно, що скоро тут будуть або народні депутати, або патруль, несподівано з\’явилися ще п\’ятеро в чорних футболках, вчинили бійку, намагаючись забрати в невідомих патріотів відеокамеру, нічого не домоглися і втікли.

Вже вчора народний депутат від “Свободи” Андрій Іллєнко зробив офіційну заяву щодо терору, розв\’язаному проти активістів, і зустрівся з генпрокурором. Він оформив депутатський запит і продемонстрував Вікторові Пшонці здобуті вище матеріали.

Шановна міліція! Я не знаю, які слова вам треба сказати, щоб ви знайшли цих потвор. Я лише надіюся, що ви не одним миром мазані.

Шановні громадяни!

Все, написане вище, і є справжньою українською політикою, а зовсім не дебати у Савіка Шустера. І не думайте, що вас вона не стосується. В день, коли було покалічено Володимира Карася, ще один активіст, повертаючись додому, знайшов біля своєї двері величезну калюжу крові. Очевидно, нападники знову переплутали, і без згоди втягнули когось в політичний процес.

Коли невідомі патріоти перетнулися з “колекторами” не один проти натовпу, а кількома побратимами проти переважаючих сил, з\’ясувалося, що зблизька ті геть не такі й страшні, і самі легко лякаються. Найприємніше – поки що вони бояться денного світла, тобто громади, міліцейського патруля, розголосу і впізнання. Але якщо їм не зарадити, це може досить швидко минутися.

Громадяни! Менше сподівайтеся на вибори, бо вибори, тобто найважливіша їх частина, яку ніколи не покажуть по телевізору, насправді твориться саме описаними вище методами. Якщо ви молоді, і у вас є політична воля – почніть з пошуку побратимів, і з ними йдіть в спортзал. Бо якщо не подіє депутатське звернення до генпрокурора… значить, в цій країні просто не діють інші методи, крім кулака і кастета.

Окремо звертаюся до громадян, які несподівано зраділи, що хтось розпочав полювання на \”фашистів\”. Усвідомте, міцно усвідомте, що в цьому беспредєлі нема ніякого ідеологічного забарвлення. Він робиться за гроші. Якщо наступного дня грошовим лантухам будуть заважати не \”фашисти\”, а ви, – прийдуть по вас.

Шановні журналісти!

Я чудово розумію, що оця справжня політика, зовсім не така престижна та сита, як політика офіційна. Я теж колись працював у Верховній Раді і знаю, наскільки приємніше в спец-їдальні обідати за одним столом з народними депутатами, ніж влазити в небезпечні ігри небезпечних людей. Я усвідомлюю, що мало хто бажає кожного разу заходити у під\’їзд власного будинку з відкритим ножем, навіть приводячи доньок з дитячого садочку. Але я знаю, що ви, як і міліціонери, не мазані одним миром. Будь-ласка, допоможіть, розкажіть про виродків людям.

ВІДЕО

Джерело Блог Кореспондента

peredplata