Як чиновники собі роблять липові дипломи, – Геннадій Москаль в \”Часі\”

Як чиновники собі роблять липові дипломи, - Геннадій Москаль в "Часі"\”Шановний Геннадій Геннадійович, відомо що ви неодноразово піднімали питання в Верховній раді про підробні документи про вищу освіту пані Королевської. Чи відомо вам факти чернівецьких чиновників з підробними дипломами про вищу освіту? якщо да, то хто?\”

Ось що відповів на це народний депутат Геннадій Москаль:

Відомі. Скажу трохи пізніше, бо все ще доходять відповіді з Росії і Молдови. Зараз чиновники стали трохи розумнішими і не тупо купують підроблені дипломи, а купують довідки з російських і молдовських вузів про те, що вони «закінчили» 3-4 курси заочно. Потім завдяки цим довідкам, «переводяться» на останній курс будь-якого українського вузу. Рік «провчившись», отримують диплом, до якого докопатися дуже важко.

Диплом нібито й справжній, але освіта липова. На жаль, це доводить, що в нас жодна партія не займається підготовкою і розстановкою кадрів. Приходячи до влади, вожді розставляють людей по земляцькому, кумівському принципу або через фактор особистої відданості. А вже поставивши людину, починають думати, як би їй зробити вищу освіту. Буковина тут не виключення.

peredplata