В Новодністровськ повернувся «комунізм»?

В Новодністровськ повернувся «комунізм»?В Новодністровськ повернувся «комунізм» під егідою Папієва, – переконують в громадському об’єднанні «Майбутнє України». Подаємо прес-повідомлення організації:

«Такої наглості і цинізму за 22 роки незалежної України не було ні при одній владі». З такими словами з актового залу Дністровської ГАЕС виходили її працівники і будівельники.

17 травня на Дністровську ГАЕС завітав голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв. З цієї оказії в актовому залі зібрали всіх працівників ГАЕС разом з будівельниками підрядних організацій. Всі чекали якоїсь цікавої професійної новини, можливо щодо фінансування будівництва ГАЕС, але з першої хвилин виступу Папієва всі зрозуміли, що розмова буде зовсім про інше, що немає ніякого відношення до їхньої діяльності.

Губернатор говорив, що 2 червня в Новодністровську відбудуться вибори міського голови. Що «Партія регіонів» має свою кандидатур, а це профспілковий «деятель» Мельник і всі новодністровці, які працюють в гідроенергетиці, мають проголосувати за нього. І як тільки вони виберуть регіонала Мельника, в Новодністровську зразу наступить покращення.

Також він наголосив, що від того як вони (новодністровці) проголосують, буде залежати їхня подальша доля в гідроенергетиці (тобто місце роботи). А щоб закріпити всю серйозність намірів, запропонував всім присутнім в залі проголосувати руками за кандидатуру Мельника. Після чого прозвучало запитання Папієва «Хто з присутніх в залі буде голосувати за представника «Партії регіонів» на виборах 2 червня, прошу підняти руки».

Присутні в залі були шоковані, але після конкретних натяків щодо їх майбутнього в гідроенергетиці ніхто не став ризикувати своїм місцем роботи і всі дружньо підняли руки.

Оговтавшись від такої зухвалості, присутні почали між собою перешіптуватися: що він собі дозволяє, скільки це буде продовжуватися,ми повертаємося до комунізму? На таких емоціях люди виходили після зустрічі з очільником краю.

Але на цьому агітація не закінчилася. Починаючи з 15.00 годин в багатьох структурних підрозділах ГАЕС начальниками були проведені наради, де було сказано голосувати за Мельника, бо від цього буде залежати їхнє (працівників) місце роботи. На завершення кожної такої наради пропонувалося голосування руками «за». Тих, хто не побоявся і висловив свою думку, викликали окремо до керівника і проводили виховну роботу.

Тим, хто жив при комунізмі, це нічого не нагадує?

Насправді, в Новодністровську Папієву ніхто не вірить і ніхто його не боїться, бо без рук простих людей, енергетиків і інших зупиниться і ГАЕС, і вся Україна. Новодністровці дуже добре пам’ятають пусті агітаційні обіцянки губернатора під час виборів 2012 року до ВР України, де він говорив, що ціна на воду в місті енергетиків не буде підвищуватися. Але не пройшло і місяця, як його родич Семенюк став депутатом, новодністровці отримали підвищену ціну на воду з 8 до 16 гривень. З мовчазної згоди Папієва в новодністровців депутати «Партії регіонів» забирають пляж, щоб догодити його сокирянському васалу Козаку, і ще багато іншого. І як після цього можна йому вірити?

Новодністровці люди розумні і на виборах 2 червня дадуть відповідну оцінку Папієву і Партії регіонів в Новодністровську, а з часом і по всій Україні.

Прес-служба
Громадського об’єднання «Майбутнє України».

peredplata