У МВС три проблеми – міністр, тотально донецькі кадри і їх недолугі піарники

У МВС три проблеми – міністр, тотально донецькі кадри і їх недолугі піарники\”У нинішнього МВС три проблеми – міністр, тотально донецькі кадри і їх недолугі піарники\”, – повідомляє на своїй сторінці в мережі Фейсбук народний депутат Геннадій Москаль.

Сьогодні побачив в інтернеті «злив» інформації, що нібито знайшли вбивцю мера Сімеїзу (покійний був членом Партії регіонів, до речі). Перевірив цю інформацію по своїх каналах – повна брехня, пиз…ж і провокація. Сьогодні слідство і оперативно-розшукові заходи по цій справі зайшли в глухий кут – нікого з реальних підозрюваних не було, нема і при такій «доблесній» роботі не буде. Інформація вкинута лише для того, щоб відволікти увагу громадськості від бездіяльності і скоєння посадових злочинів працівниками міліції під час провокацій 18 травня.

Натомість міліція замовчує про інші свої подвиги з нерозкриття резонансних злочинів.

– Так і не змогли встановити осіб, які на очах десятків людей нещодавно зарізали людину в центрі Києва;

– Не встановили тих, хто кидав сніжками в депутаток – з цього сміється вже вся Україна;

– За майже рік так і не встановили особи рейдерів, що тероризують київську вчительку Ніну Москаленко. До речі, журналісти це зробили своїми силами;
Є й ще кілька свіжих фактів, про які міліція мовчить. Наприклад:

– 15 травня в 4.30 в м. Миколаєві кілер розстріляв місцевого підприємця, випустив в нього 11 куль, а зброю з глушником викинув на місці злочину;

– 17 травня в селищі Каланчак невідомі бандити в масках з застосуванням вогнепальної зброї напали на ювелірний магазин і викрали золото. До речі, розбійні напади на ювелірні магазини з використанням зброї скоюються щодня;

– 20 травня в м. Красноармійськ Донецької області на території гаражного кооперативу знайшли трьох людей, розстріляних з вогнепальної зброї. 23 постріли.

– До сих пір нема нічого по звірячому вбивству судді Трофимова і його сім’ї. Пам\’ятаєте браві реляції МВС про те, що нібито знайшли якихось наркоманів по цій справі? Ну і що, де вони, здохли від передозу в СІЗО?

– Не знайшли тіло журналіста Кліментьєва, зате хваляться, що оголосили в розшук якогось підозрюваного у вбивстві. У мене в голові не вкладається: як можна оголосити в розшук за вбивство, якщо нема трупа???

– Ні по одному факту вбивства дівчат маньяками (яких по Україні безліч) винні не встановлені.

Зате міліція доблесно охороняє гопників, які б’ють під будівлею ГУМВС в Києві журналістів та влаштовують провокації, лагідно проводжає їх до громадського транспорту, а потім радісно рапортує, в т. ч. І з трибуни Верховної ради, про «вжиті заходи» з забезпечення правопорядку.
По прямим функціональним обов’язкам не робиться не те що нічого, не робиться взагалі НІ ХЕРА! А МВС перетворилося на охоронну фірму білоблакитних урок. Сподіваюся, коли настане час, встигнуть дістати пістолети, щоб застрелитися.

ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ

peredplata