На Буковині у прокурора заберуть незаконно отримане житло

На Буковині у прокурора заберуть незаконно отримане житло29 травня народний депутат України Роман Ванзуряк зробив заяву, у якій повідомив ЗМІ, що останнє рішення виконкому Чернівецької міської ради від 21.05. 2013 року містило прихований додаток № 1-Д і було неправомірним. У ньому зазначалося, що уповноваженому прокуратурою міста за наглядом прийнятих міською радою рішень Лопачуку Віктору Миколайовичу надано нежитлове приміщення для відновлення під житло загальною площею 99 м.кв. по вул.Гоголя, 4. Лопачук В.М. перебував у списку позачерговиків під номером 197, а тому дане рішення було прийняте поза законом.

Окрім того, воно не було внесене у порядок денний виконкому і відповідно не було опубліковане на сайті міської ради. Таким чином від громади намагалися приховати «розбазарювання» її ж майна.

Однак вже сьогодні, після численних депутатських звернень Романа Ванзуряка та перевірок правомірності даного рішення, прокурор Буковини заявив під час прес-конференції, що на найближчому засіданні виконкому Чернівецької міської ради 18 червня дане рішення буде скасоване. А житло загальною площею 99 м.кв. повернуть на баланс Чернівецької міської ради.

Отож, коли депутати сумлінно виконують покладені на них обов’язки і працюють на благо громади, то в Україні можна не лише не допустити порушення закону, але й змусити представників влади визнати свої неправомірні діяння та відновити справедливість, – переконаний Роман Ванзуряк, народний депутат України, голова Чернівецької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Про це повідомляє прес-служба ЧОО партії \”УДАР\”.

peredplata