У буковинця в гаражі поліція виявила зброю, майже 300 набоїв різних калібрів та 5 ножів

44-річний чоловік зберігав у гаражі свого будинку пістолет, набої різного калібру та ножі. Необхідного дозволу на їх зберігання  житель Чернівецького району не мав. За такі дії порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сьогодні, 16 вересня, оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області спільно із слідчими Чернівецького районного управління поліції викрили факт незаконного зберігання боєприпасів і зброї. 

Під час санкціонованого обшуку за силової підтримки спецпідрозділу КОРД правоохоронці виявили та вилучили у помешканні жителя села Волока пістолет марки «ПМ», майже 300 набоїв різних калібрів і маркувань та 5 ножів.

Досудове розслідування проводиться за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

Правоохоронці затримали фігуранта в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Усе вилучене поліцейські направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

Наразі вирішується питання обрання запобіжного заходу затриманому.

Триває досудове розслідування. 

 

 

peredplata