На Буковину повертаються регіонали

”Володар Часу” не жартував, коли повідомив про те, що на Буковину повертаються регіонали. Ті, які є, і були знову піднімають голову.
На вчорашній сесії обласної ради їх вже ми бачили поіменно, саме коли коаліція Бойка-Козака-Папієва провалила голосування про складання повноважень депутатки від опзж. 

Напевне, сам Бойко організував вихід окремих депутатів аби не було голосів. Під час голосування вийшли із залу Домбровський, Шкробанець, Гнатюк, Коваль, Добржанський, Грушко. Це колишні регіонали і прихильники регіоналів і слуги Козака-Папієва.

У залі були агресивні теперішні регіонали, які заховалися серед інших партій. Вони принципово не голосували.

Це – Грицку-Андрієш СН, Люба Годнюк СН, Михайло Гайнічеру АПУ, Карапчієвська ОПЗЖ.

Можна не дивуватися старому хитрому щурові Гайнічеру він колишній голова партії регіонів в Чернівецькій області.

Але як не дивно від Слуг народу Грицку-Андрієш, яка хоче зараз очолити фракцію Слуга народу в Чернівецькій обласній раді також разом з регіоналами. Напевне, саме вона хоче аби її підтримував Бойко і його коаліція.

Тобто Грицку-Андрієш пішла проти своєї партії, проти президента. А з нею разом ще й Люба Годнюк, стара регіоналка у лавах президентської партії.

Якщо партія Слуга народу не відреагує на антипартійні вибрики своїх членкинь, то вона втратить авторитет серед буковинців.

А що буде, ЧАС покаже…

peredplata