На Миколаївщині міліціонери зґвалтували жінку ВІДЕО

На Миколаївщині міліціонери зґвалтували жінку ВІДЕОЖителі райцентру Врадіївка Миколаївської області збирають кошти для лікування по-звірячому побитої та зґвалтованої жінки, повідомляють \”Новости-N\”.

Як повідомлялося раніше, 28 червня за підозрою у зґвалтуванні і побитті 29-річної мешканки Врадіївки були затримані двоє чоловіків, один з яких є міліціонером.

\”У Врадіївці всі збирають гроші та передають нам. Спасибі їм велике за те, що вони зрозуміли нашу біду\”, – розповіла сестра потерпілої Наталія. Крім того, за її словами, у суботу, 29 червня, до них приїжджав чоловік, який відрекомендувався представником УМВС області та запропонував взяти на себе всі витрати по лікуванню.

Судячи із залишеної родичам візитівки, це був Трофанюк Михайло – начальник медичного сектору УМВС України у Миколаївській області. Родичі не пристали на його пропозицію – всі ліки поки вони купують самостійно.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину К., вивезли її у лісосмугу біля села Сирове і згвалтували. По дорозі і на місці згвалтування дівчину жорстоко били. На часі потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії ЛШМД м. Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа у декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні удари і гематоми. Ірині вже зроблено дві хірургічні операції, стан її розцінюється як важкий.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист з фамілією Рябіненко. Поліщук та Рябіненко затримані, що ж стосується Дрижака, то у нього виявилося алібі – він, нібито, на момент злочину чергував у райвідділі. У неділю, 30 червня, жителі смт Врадіївка вийшли на акцію протесту, вимагаючи зразкового покарання двох співробітників міліції, які підозрюються у зґвалтуванні.

Джерело ТСН

Дмитро Гройсман, координатор \”Вінницької правозахисної групи\”, лікар, юрист

Ласкаво просимо у пекло! Ми створили його самі

Вочевидь одна з нижченаведених новин стане топ-темою у новинних сюжетах телебачення та перших шпальт друкованих видань.

Двоє міліціонерів з Миколаївщини з тваринною люттю (порівняння стале, проте не зовсім коректне – лють – не зовсім тваринна емоція, це як раз – людське) згвалтували молоду жінку – мати неповнолітньої дитини…

Один з підозрюваних – родич місцевого прокурора – затриманий, інший – на волі, бо прокурорська логіка не припускає того, що людина, яка у цей час рахувалася на чергуванні – могла їздити по дискотеках, калічити та гвалтувати іншу людину. Тому це, мабуть, алібі…

А ось – історія з Кировоградщини, де лікарі місцевого протитуберкульозного диспансеру три доби не помічали на своїй території людину, яка прийшла, ні – приповзла (!) туди за медичною допомогою.

Навіщо нам таким Євросоюз?

У нас є профільні міністри:

На Миколаївщині міліціонери зґвалтували жінку ВІДЕОВіталій Захарченко

та

На Миколаївщині міліціонери зґвалтували жінку ВІДЕОРаїса Богатирьова

У них – Міністрів і надалі усе буде добре, їхня кар\’єра не постраждає. Вона не залежить від згвалтувань та професійної іржі підлеглих цих \”державних діячів\”.

Ми самі збудували цю систему.

Навіщо ми такі Євросоюзу?

Хіба там живуть самі лише мазохісти та самогубці?

Джерело Українська правда

peredplata