У Чернівцях призупинятимуть розважальні заходи на час прощання з загиблими бійцями

У Чернівцях приспускатимуть державний прапор на будівлі ратуші у день поховання захисників. Також за маршрутом похоронних процесій та на час прощання призупинятимуть розважальні заходи.

Такий проєкт рішення внесли на розгляд сесійної зали депутати Антоніна Бабюк та Василь Максимюк

 

Зокрема, у проєкті рішення йдеться про те, щоби “рекомендувати підприємствам, установам, організаціям, закладам усіх форм власності та громадянам, в разі проведення розважальних заходів, день, час і місце яких співпадатиме із маршрутом руху похоронної процесії, пов’язаної із похованням чернівчан – військовослужбовців, які загинули в російсько-Українській війні та/або проводяться поблизу місця прощання, призупиняти проведення таких розважальних заходів на час руху похоронної процесії та на час прощання із загиблими”.

А також – “приспускати Державний Прапор України на будівлі Чернівецької міської ради за адресою площа Центральна,1, в день поховання чернівчан – військовослужбовців, які загинули в російсько-Українській війні”.

Раніше повідомлялося, що 8 грудня у Чернівцях попрощалися з двома військовослужбовцями – Михайлом Олівським та Олексієм Лозовським.

peredplata