Директора чернівецького ринку \”Нива\” змушували давати хабар

Директора чернівецького ринку "Нива" змушували давати хабарДиректор ринку «Нива» Руслан Берладін почав активно роздавати інтерв’ю окремим Інтернет-сайтам. Це той директор, який дав хабар заступнику голови Першотравневої райради Шабану. Хабар був чітко прорахований – 810 000 гривень, що у переводі на долари еквівалентно 100 000.

Він нічого путнього не сказав окрім того, що його змушували дати хабар. Про тих людей, хто змушував, також ні слова. Все відкладає на потім. Бідкається директор, що через слідчі дії призупинений розвиток ринку з одного боку та невизначеність людей з іншого. Каже, що був «шкурний інтерес» тих, хто мав можливість впливати на реконструкцію ринку, на видачу дозволів. І знову не називає прізвищ. Хоча вигороджує їх тим, що вони добрі фахівці. А «одна погана вівця всю отару псує». Все він крутив навколо словами. І нічого конкретного не сказав.

Цікаво, а звідки у цього директора була така сума – 100 000 доларів? Про це ні гу-гу.

Обіцяє Руслан Берладін надалі розповідати. Якщо він і надалі нічого конкретного не скаже, то виникне запитання: а кому треба ці інтерв’ю? Слідчим?.. Злочинцям?.. Хабарникам?.. Чи самому директорові?..

Будемо спостерігати.

peredplata