Москаль передумав пропонувати Раді амністувати Тимошенко

Депутат Геннадій Москаль відкликав свій законопроект про амністію Юрія Луценка та Юлії Тимошенко.Як повідомляє персональний сайт депутата, проект закону буде доопрацьовано і зосереджено на звільненні Луценка.

\”У зв’язку з некоректними висловлюваннями на свою адресу та закидами у співпраці з Адміністрацією президента Геннадій Москаль відкликав із Верховної Ради свій законопроект про амністію Юрія Луценка та Юлії Тимошенко\”, – сказано в повідомленні.

\”Законопроект буде доопрацьовано і сконцентровано на звільненні Луценка, в тому числі через важкий стан його здоров’я\”, – додається у ньому.

Коментуючи слова депутата від \”БЮТ-Батьківщини\” Андрія Сенченка, нібито законопроект про амністію лідерів опозиції – \”це чергова тема, запущена з Банкової\”, Москаль заявив:

\”Вважаю, що особисті неприязні стосунки, які склалися в мене з Сенченком у час мого першого керівництва міліцією Криму в 1997р., недостойно виносити на публіку в такий спосіб\”.

\”Крім того, подібні речі зараз, коли особливо необхідна консолідація всіх здорових сил країни, не на часі, оскільки в когось може скластися враження про чвари в таборі опозиції\”, – наголосив Москаль.

peredplata