Чернівецька міліція розшукує матір малолітньої дівчинки

Чернівецька міліція розшукує матір малолітньої дівчинкиДо міліції звернулися працівники бару «Хелен», що на вулиці Сагайдачного м. Чернівців та повідомили, що невідома жінка залишила дитину.

Чернівецькі правоохоронці вживають усіх необхідних заходів для встановлення родичів загубленої дитини. Зі слів дівчинки її звуть Каріна, прізвище Коляса або Фальоса, виховательку з дитячого садочку звати Наталія Василівна.

Як повідомив старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей УМВС області Андрій Еремія: «На місце події одразу прибули наші співробітники. У ході опитування працівників кафе, правоохоронці з’ясували, що 18 липня близько 15 години до приміщення бару зайшла невідома жінка із дівчинкою віком 3-4 роки. Мати підсіла до молодої пари і через деякий час покинула разом із чоловіком кафе, а дитину залишила із невідомою жінкою. Згодом жінка теж покинула кафе залишивши дитину».

На даний час дівчинка перебуває у дитячому притулку, а працівники міліції вживають відповідних заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження горе-матері та родичів малолітньої дитини.

УМВС України в Чернівецькій області звертається до всіх громадян, кому відома будь-яка інформація, що допоможе встановити місце перебування родичів дівчинки, негайно повідомити за телефонами 6-19-05 або «102».

Також працівники міліції нагадують батькам або особам на які покладені обов’язки по вихованню дитини, що за неналежне виконання обов’язків по догляду за дитиною передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.
СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata