Геволт! Грабують Чернівці!

Геволт! Грабують Чернівці!

Як і передбачала газета «Час», апетити у депутатів міської ради щодня наростають. І не буде тому зупину. Вони відчули смак «шарового» добра, почали грабастати з Чернівців все, що добре і погано лежить.

Після великих хабарів, які брав заступник голови Першотравневої райради депутат Шабан, депутат міської ради Володимир Кедь почав активну роботу із захоплення міської землі під родинний бізнес. А бізнес у них розпростерся по проспекту Незалежності. Там, на розі проспекту і вулиці Стасюка, колись був великий універсам «Жовтневий». Зараз — купа всіляких магазинів, харчевень і складів. І все це перебуває під контролем сім’ї Кедя. Його теща, до речі, — також депутат міської ради.

На прес-конференції колега Кедя опозиціонер Олексій Каспрук з тривогою говорив про те, як дерибанять міську землю і добро громади. Найгірше, що це роблять ті, кого чернівчани обрали депутатами.

— Депутат Кедь взагалі самовільно захопив земельну ділянку для власних потреб біля універсаму «Жовтневий», — з болем говорив Каспрук. — Там уже перекрито тротуар, здійснюються будівельні роботи. Без дозволів. Бо тільки на теперішню сесію виноситься питання про відведення ділянки.
Ще не факт, що сесія цей дозвіл надасть. Тому прокурор міг би негайно відреагувати на безчинства, які творять депутати міської ради. Зокрема, й депутат-тушка ВО «Батьківщина» Володимир Кедь.

peredplata