На Луганщині побили журналіста

На Луганщині побили журналістаЛуганська міліція зазначає, що журналіст телеканалу \”Ірта\” Сергій Остапенко, якого побили, був в стані алкогольного сп\’яніння. Про це повідомив Відділ зв\’язків із громадськістю ГУМВС України у Луганській області. Згідно з повідомленням, 29 липня 2013 о 05.00 до чергової частини Жовтневого РВ ЛМУ ГУМВС України звернувся житель м. Луганська, 1991 р.н., із заявою про те, що о 04.45 двоє невідомих завдали йому тілесні ушкодження біля будинку на кварталі Якіра.

При виїзді на місце події працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що потерпілий працює редактором телевізійної програми на НТРК «ІРТА».

Як зауважують в міліції, журналіст 29 липня о 4 годині ранку “вийшов із дому, щоб купити пиво, і біля під\’їзду будинку, де він проживає, двоє невідомих під час раптово виниклої сварки заподіяли йому тілесні ушкодження”.

Згідно довідки Луганської міської станції швидкої медичної допомоги, у потерпілого діагностовано закритий перелом виличної кістки, ЗЧМТ, СГМ, садна обличчя, алкогольне сп\’яніння.

Проводяться оперативно-слідчі заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

За фактом нападу двох невідомих на Остапенка відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Водночас як розповів Остапенко, він вийшов з дому, щоб купити води і не знає, хто міг на нього напасти. Про це йдеться у сюжеті першого інтернет-каналу HD Portall.tv

“Просто вночі вийшов по воду, в мене закінчилася дома вода, прийшов пізно з гостей, вийшов по воду і я взагалі не встиг нічого зрозуміти, як, що, навіщо. Я просто переступив поріг під\’їзду і більше нічого не пам\’ятаю”, – розповів він Portall.tv.

За словами Остапенка, ворогів у нього немає, загроз з професійною діяльністю також не було. Він не знає мотиву нападу.

“В мене була при собі достатньо велика сума грошей, дорогий телефон, паспорт, документи. Можна було забрати багато чого, але чому цього всього не забрали, я не знаю”, – розповів журналіст.

Джерело та світлина ІМІ

peredplata