Директорка Буковинської МАН втрапила у велетенський скандал через допис у соцмережах

Директорка Буковинської Малої академії наук потрапила у гучний скандал. Все через те, що Марія Тріска опублікувала контент з написом “Россия православная”.

На її сторінці у соцмережах багато дописів російською мовою, а також репости з груп Московської церкви.

Громадськість неабияк обурило те, що у час війни, коли за нашу країну вмирають найкращі, педагог та керівниця освітньої установи дозволяє собі такі дописи.

Скандальні дописи Марії Тріски / Скриншот 24 Каналу

Чи може педагог навчити дітей любові до України, якщо майже вся його сторінка у фейсбуці – репости на “узком язикє” і … руській солдат, якому цей педагог бажає повернутися додому живим і здоровим?,
– написала депутатка Чернівецької міськради Галина Абрам’юк.

Як зауважив перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор, ситуацію вивчить спеціально створена комісія облради. Вона дасть оцінку діям Марії Тріски. А поки Тріску тимчасово відсторонили від виконання службових обов’язків на час перевірки.

Додамо, що раніше нардепка від партії “Слуга народу” Єлізавета Богуцька опублікувала пост, присвячений війні, обстрілам Запоріжжя та тимчасово окупованому Криму. Мовляв, було б зрозуміло, якби окупанти стирали з лиця землі Захід України. Її висловлювання викликали шквал критики у мережі.

Джерело: https://24tv.ua

peredplata