До Дня Незалежності в Сторожинецькому районі відкриють пам’ятний знак «Борцям за волю України»

Як повідомляє офіційний веб-сайт Сторожинецької районної державної адміністрації, керівник виконавчої влади Сторожинеччини Франц Федорович провів нараду з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, представниками депутатського корпусу районної ради, а також громадських організацій щодо встановлення у районі пам’ятного знаку «Борцям за волю України».

Як зазначалося, монумент висотою у три метри планується встановити у міському сквері біля приміщення «Укртелекому». За попередньою інформацією, його урочисте відкриття відбудеться у День Державного Прапора України, 23 серпня.

«Історія нашої держави – це довгий і буремний шлях до незалежності, який пройшло не одне покоління національних героїв. Пам’ять про них є важливою складовою нашої самоідентифікації як українського народу, виявом поваги до історичного минулого та вдячності за мужність і героїзм борців за волю України. Тому з відкриттям пам’ятного знаку у місті Сторожинець кожен житель Підгір’я зможе вклонитися величному минулому нашої країни та її сміливим синам», – сказав Франц Федорович.

peredplata