Москаль профінансував виготовлення та заміну 35 вікон у дитячому садочку в Підзахаричах

Москаль профінансував виготовлення та заміну 35 вікон у дитячому садочку в Підзахаричах

— Останнім часом деякі провладні ЗМІ почали розкручувати тему отримання нардепами матеріальної допомоги на оздоровлення (тобто, відпускних), — повідомляє народний депутат Геннадій Москаль. — Як аргумент наводиться факт, що тільки 20 депутатів не взяли цих грошей. Оскільки в цьому зв’язку згадувалося й моє прізвище, повідомляю, що ВО “Батьківщина” вирішила направити всі виділені її депутатам відпускні на благодійність. Кожен депутат сам має вирішити, на яку конкретну справу витратити гроші, а після закінчення відпустки відзвітувати про це. Особисто я до отриманих 34 тисяч гривень матеріальної допомоги додав ще 8 тисяч гривень власних коштів і заплатив за виготовлення й заміну 35 вікон у дитячому садочку високогірного села Підзахаричі Путильського району Чернівецької області.

Якщо хтось із моїх колег по ВО “Батьківщина” бажає повідомити, куди витратив свої відпускні, то може зробити це за моїм прикладом, або ж відзвітуватися перед керівництвом “Батьківщини” пізніше. А робити з цього дешевий піар не потрібно. Я відпустку завжди проводжу в Карпатах і з отриманої у Верховнй Раді матдопомоги на власний відпочинок не витратив ні копійки. Карпати оздоровлюють безкоштовно.

До речі, хочу нагадати, що 4 липня опозиція не голосувала за проект про утримання Верховної ради за мільярд гривень, навпаки — повертає “оздоровчі” гроші людям, фінансуючи конкретні об’єкти. А ось як відпочивають ті, хто проголосував за той скандальний кошоторис?


З повагою,

народний депутат Верховної Ради України
VIІ скликання,
перший заступник голови Комітету ВР України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією

Г.Г. Москаль

peredplata