Астрологія від Адама. Романюк був би кращим губернатором од Папієва

Астрологія від Адама. Романюк був би кращим губернатором од ПапієваМикола Романюк народився 5.06.1952 під знаком Близнят у рік Дракона.
Відчуває пан Романюк прихід свого року (2012 рік – рік Дракона), тому починає діяти.
Я вже писав, що від політиків-Близнят слід очікувати цікавих нових ідей, нових підходів до справ.
Сонце і чотири планети у космограмі знаходяться у стихії Повітря. Це вказує, як і в випадку Папієва, Галиця, Гасюка і Яценюка, на комунікабельність, на непоганий інтелект, на раціоналізм. Напевно не вистачає пану Романюку рухливості і енергійності, до речі, це видно з фото. А що ви хочете? Роки беруть своє. Уже нема тієї енергії, яка була у молоді роки. Хоча і в молоді роки Миколу Романюка не можна було назвати радикалом чи борцем за права людей. У нього лише одна планета знаходиться у стихії Вогню, а планета Юпітер, яка відповідає за політичні, філософські і релігійні погляди знаходиться у Тельці. Це свідчить, що така людина у політиці прагне стабільності, більше тяжіє до консервативних ідей, на таку людину можна покластися, до речі, на це вказує також і добре розмішений Сатурн у Терезах. Таке розташування свідчить про відповідальне ставлення до своїх обов`язків, про міцні партнерські стосунки, про бажання справедливості у партнерстві. Думаю, що якщо губернатором був би Романюк то, напевно, скандалів було б менше ніж при Папієві. Романюк уособлює стабільність і дисципліну у партнерстві. Дракон символізує єдність думки, слова і справи.
2012 рік для Миколи Романюка сприятливий для політичної діяльності, для підвищення статусу, для збільшення матеріальних статків і для реалізації своїх ідей. У 2012 році Романюку іти на пенсію зарано, лише потрібно бути більш активним, і тоді буде все добре.

Світлина Букінфо

peredplata