ОНОВЛЕНО! Панчишин вимагає від УМВС Чернівецької області відкрити кримінальне провадження щодо самовільного будівництва асфальтного заводу

ОНОВЛЕНО! Панчишин вимагає від УМВС Чернівецької області відкрити кримінальне провадження щодо самовільного будівництва асфальтного заводуРуслан Панчишин звернувся до начальника УМВС в Чернівецькій області Олександра Демидова з заявою про вчинення злочину. Зокрема, Руслан Панчишин стверджує, що \”в с.Волошкове Сокирянського району Чернівецької області невідомими особами самовільно зайнята земельна ділянка і проведене самовільне будівництво асфальтного заводу\”.

Тому екс-кандидат в народні депутати, екс-кандидат в мери міста Новодністровськ Руслан Панчишин просить відкрити кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва,за ст. 197-1 КК України.

Як доказ політик надає відповідь сільського голови с.Волошкове (на світлині), в котрій йдеться, що сільською радою рішення про виділення зазначеної земельної ділянки не приймалось.

Руслан Панчишин сьогодні отримав відповідь за №655 від 16.08.2013 року відділу Держземагенства у Сокирянському районі, в якій підтверджується інформація про те,що земельна ділянка під будівництво асфальтного заводу в Сокирянському районі не відводилася.

ОНОВЛЕНО! Панчишин вимагає від УМВС Чернівецької області відкрити кримінальне провадження щодо самовільного будівництва асфальтного заводу

peredplata