Привітання секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина з нагоди Дня Незалежності України

Привітання секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина з нагоди Дня Незалежності УкраїниШановні Чернівчани!
Дорогі співвітчизники! Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

Це свято вважається днем народження України як вільної, динамічної і незалежної держави. Ми пишаємося нашою історією і культурою, природною різноманітністю і багатством, своїми досягненнями в науці, мистецтві та спорті. Але головним скарбом нашої землі залишаються люди різних національностей, які в злагоді живуть в Україні.

Це свято тих, хто по-справжньому любить свою Україну і своє місто, кому дорога своя історія і небайдуже майбутнє. Усі разом ми хочемо, щоби в нашій країні було комфортно і престижно жити, вчитися, працювати.

У цей день ми як ніколи відчуваємо єдність і відповідальність за все, що відбуватиметься з нашою державою. Саме від нас, від наших знань та завзятості в досягненні поставлених цілей залежать стійкий розвиток і стабільність України. Спільними зусиллями ми досягнемо її процвітання та могутності. Наш загальний обов\’язок — оберігати її інтереси, захищати її незалежність, своєю працею забезпечувати її процвітання.

Це свято по праву прославляє нашу країну, в якої багатюща, багатовікова історична дорога. Сподіваємося, що все добре нам удасться не лише зберегти, але й примножити.
Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії та впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна!
Від усієї душі зичу Вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру та щедрої долі.

Зі святом Вас!
З повагою,
секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин

peredplata