ГЕНЕРАЛ МВС vs УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ

ГЕНЕРАЛ МВС vs УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВВчора відбулася зустріч кількох українських націоналістів з начальником Головного Управління МВС України генералом Корякою В.В.

Під час зустрічі націоналіст Ростислав Демчук поставив запитання репліку про те, що у націоналістів та правоохоронців України є одна спільна мета. А саме- ПОРЯДОК У ДЕРЖАВІ, тобто УКРАЇНА без корупції, хабарництва, рейдерства…. Одначе з цим ведуть боротьбу українські націоналісти а у відповідь на це отримують удари кийками по голові та утримання в СІЗО. На це генерал Коряка щось незрозуміле промямлив.

На наступне запитання стосувалося харківських патріотівців,які вже другий рік утримуються в СІЗО. Запитання було наступним – якби Ви відреагували, якби до Вас в офіс увірвалася особа і почала стріляти в Вас та ваших співробітників? На це генерал Коряка відповів, що звісно він би захищався. Що в принципі і робили харківські патріотівці.

Один із керівників \”Патріот України\” запитав генерала Коряку, як так могло трапитися, що слідчий по харківській справі Валерій Легецький не передав пістолет нападника на патріотівців на експертизу. Суть в тому, що цей травматичний пістолет було перероблено в вогнепальний. Генерал Коряка занотував прізвище Валерія Легецького і пообіцяв, що особисто займеться тим,як провадилося слідство цим слідчим.

Ростисла Демчук запросив генерала Коряку до Брюселя на міністерський саміт міністрів внутрішніх справ країн ЄС а також, щоб він подивився як діють бельгійські полісмени та жандармерія супроти мирних акцій. Там не бьють кийками мирних людей а в екстремальних випадках застосовують водомети. Генерал В.Коряка запрошення прийняв.

peredplata