Новий голова ЦВК носить годинник за 50-60 тисяч доларів

Новий голова ЦВК носить годинник за 50-60 тисяч доларівГолова ЦВК Михайло Охендовський носить годинник вартістю від 50 до 60 тисяч доларів.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook фотограф Влад Содель, який сфотографував Охендовського в суботу під час урочистостей з нагоди Дня незалежності на Володимирській гірці у Києві.

На руці нещодавно обраного голови ЦВК видно годинник німецької марки A. Lange & Sohne (модель Lange 1. Time Zone).

\”І навіть якщо це модель не платинова, а з білого золота, то цей годинник все одно коштує вдвічі дорожче, ніж річна зарплата голови ЦВК. Але ж і Охендовського головою призначено лише півтора місяці тому\”, – зазначив фотограф.

\”Не знаю, яка річна зарплата у рядового члена ЦВК, яким працював останні роки пан Михайло, але щось мені підказує, що не могла людина декілька років працювати тільки на один годинник\”, – пише Содель.

Як повідомлялося, Охендовського обрали головою ЦВК 6 липня. Він був призначений членом ЦВК в 2007 році за квотою Партії регіонів.

Раніше Верховна Рада звільнила Володимира Шаповала, який обіймав посаду голови ЦВК з 2007 року, у зв\’язку з досягненням 65-річного віку.

Джерело

peredplata