ПРОСТО ШОК!!! ЯК ВАГНЕРІВЦІ В&ИВАЛИ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ … за тату.

Організація Гулагу.нет представила сенсаційні матеріали та шокуючі свідоцтва про страшні військові злочини, скоєні за наказом євгена пригожина та його підлеглими з т.зв. “вагнер”.

У цьому відео представлені свідчення ще двох вже екс-командиров підрозділів “чвк вагнер”, які були рекрутовані у рамках реалізації програми путіна-пригожина, відомої як “Проект “К”.

Дані свідчення – прямі підстави для організації щодо пригожина, уткіна та їх спільників кримінального переслідування за фактами десятків жорстоких в&ивств та серії військових злочинів та злочинів проти людяності.

Яніна Соколова розбиралася.

Найманець «Вагнера» зізнався, що жорстоко вбив п’ятирічну дитину в Соледарі (відео)

Завербовані зеки у ПВК «Вагнер» безжально вбивали дітей
 

Найманець «Вагнера» зізнався, що не жалів нікого: ні дітей, ні літніх людей

Колишній ув’язнений, який служив у лавах бойовиків ПВК «Вагнер», детально розповів про те, як вбивав дітей та підлітків на українській землі. Про звірства він зізнався в інтерв’ю проекту Gulagu.net.

Бойовик Азамат Улдаров розповів, як йому було надано наказ «зачистити та знищити всіх» під час штурму Соледару, коли в районі українського міста висадили близько 150 найманців. Тоді він вбив вистрілом у голову п’ятирічну дитину.

«Ми йшли і вбивали всіх. Були жінки, чоловіки, пенсіонери, діти… Дитині було 5-6 років, вона верещить, а я зробив контрольний. Була команда зачистити всіх», – зізнався окупант.

Бойовик стверджує, що в нього «не було вибору», адже за невиконання наказів найманців очікує смерть. 

Далі Улдаров згадав, як у Бахмуті йому дали команду зачистити підвал, де було близько 300-400 осіб, серед яких приблизно 40 дітей.

peredplata