Путін всьо?!

Ростислав Демчук з посиланням на телеграмканал “Генерал СВР” https://t.me/generalsvr/1548 повідомляє:
 
Деякі джерела стверджують, що його веде реальний генерал Служби зовнішньої розвідки РФ. Перевірити правдивість джерела складно, але дуже хочететься вірити у те, що пише цей анонімний автор.
 
А пише він таке:
 
“Дорогі передплатники та гості каналу!
Вчора вранці президент Росії Володимир Путін почував себе вже краще, ніж напередодні увечері. Лікарі скасували президентові новий препарат, який нещодавно йому призначили, припустивши, що проблеми, які виникли у вівторок увечері, могли бути побічною дією цих ліків. Під питанням нова стратегія лікування онкології у Путіна, оскільки скасований препарат мав бути основою терапії. Стан здоров’я президента погіршується і, як кажуть лікарі, зволікати не можна. Горезвісне висловлювання Путіна “часу на розгойдування немає” повернулося до нього в іншому сенсі.
Учорашній день президент переважно відпочивав, за винятком наради в режимі відеоконференції з членами Уряду, яку Путін провів незважаючи на поради лікарів дотримуватися повного спокою, та наради з представниками керівництва силового та військового блоків, також у режимі відеозв’язку.
Нарада в режимі відеоконференції зручний спосіб спілкування для хворого президента, у будь-який момент зв’язок може відключити сам Путін, якщо відчує себе гірше, і на підстрахування один із співробітників ФСТ забезпечує трансляцію, який стежить за станом глави держави під час ефіру і готовий перервати відеозв’язок, пославшись на термінові справи “державної ваги”.
Під час учорашньої наради з представниками керівництва силового та військового блоків Путін вислухав доповіді про стан справ на фронті, вже традиційно виявивши невдоволення відсутністю результатів та вкотре зажадав підтвердити здатність та наміри від військових утримувати окуповані території України, на що отримав ствердну відповідь.
Після відключення від наради керівництва військового блоку президент продовжив спілкування з силовиками. Путін залишився задоволений тим, що таки змусив зустрітися Лукашенка з псевдолідером ДНР Денисом Пушиліним. Щоправда висловив задоволення президент у досить дивній формі, заявивши: “Докінчили все-таки старого підара. Лукашенко тепер визнає нові території через “не хочу”.
Увечері Путіну знову стало “погано” і після візиту до нього чергових медиків він вирушив спати.
Найближче оточення президента всерйоз стурбоване як його станом здоров’я, так і можливістю утримувати владу, якщо Путін не зможе особисто керувати країною і приймати рішення.

peredplata