Прокуратура тримає на контролі хід розслідування кримінального провадження щодо пограбування ощадкаси в Чернівцях

Прокуратура тримає на контролі хід розслідування кримінального провадження щодо пограбування ощадкаси в Чернівцях11 вересня 2013 року о 16 год. 20 хв. на спецлінію «102» УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення про розбійний напад на ощадкасу, що на вул. Оренбурзькій, 3-А в Чернівцях.

– Виїздом слідчо-оперативної групи Шевченківського РВ УМВС України в Чернівецькій області з участю експертної служби та працівників прокуратури на місці події встановлено, що о 16 год. 15 хв. до приміщення Територіального відокремленого безбалансового відділення філії Чернівецького обласного управління ВАТ «Ощадбанк» забігло двоє невідомих чоловіків в чорному одязі з чорними масками на обличчях з вирізами для рота та очей, – розповідає в.о. прокурора Шевченківського району м.Чернівці Олег Пелепюк, який теж виїжджав на місце злочину. – Один з них, використовуючи металеву кувалду, почав розбивати захисне скло відокремленого приміщення, а інший, погрожуючи невстановленим пістолетом, здійснив декілька пострілів у стелю. В подальшому один нападник все ж проник у відокремлену частину приміщення відділення та відкрито викрав майже 20 тис. грн.

Опісля нападники вибігли з приміщення, сіли в автомобіль і поїхали в невідомому напрямку.

Відомості про дане кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування.

Правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч. 3 ст.187 КК України (розбій).

Хід розслідування кримінального провадження взято на особистий контроль прокурора Шевченківського району м.Чернівців.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata