Андрій Єрмак небезпечний

Степан Хмара
“Перед широкомасштабною війною з Україною, Єрмак проводив закриті переговори з Козаком. Вони домовилися про сухопутній кордон до Криму і подачу туди води. Це публічно визнав Козак невдовзі після початку широмасштабної війни. Козак був здивований : «Зачем била нужна такая война, ведь ми с Єрмаком обо всьом договорились?!» – про це він заявив публічно. А потім про Козака – ні слуху, ні духу…
Тепер зрозуміло, чому Чонгар і всі комунікації з Криму і до Криму були розміновані…
Окупаційні війська на другий день війни безперешкодно, як на параді зайняли Нову Каховку. На третій день вода пішла в Крим. Так само легко були захоплені інші південні райони України, зокрема Енергодар і Запорізька АЕС, Бердянськ, Мелітополь і оточений Маріуполь.
Чи домовлявся Єрмак, виконуючи розпорядження Зеленського, чи діяв самочинно, має встановити слідство?!
Як показала вчорашня Прес- конференція, Зеленський не захотів відповісти, хто дав розпорядження на розмінування Чонгару і комунікацій.
Президент поки- що, має імунітет. На ці питання він буде відповідати згодом.
Єрмак жодного імунітету не має. Він може і повинен бути безперешкодно затриманий і заарештований. Малоймовірно, але, якщо взяти до уваги, що Єрмак схильний до авантюр, то все можливо. Адже він влаштував пастку Зеленському, привізши його в Оман на зустріч з Патрушевим. Про це Єрмак розповість на допитах.
Андрій Єрмак небезпечний ще й тим, що він втручається в роботу військового керівництва.”

peredplata