Африканський мирний план у бомбоcxовищі

-Чи ж я не казав, що африканська “миротворча” місія буде мати низку непередбачених курйозів?
Замість Офісу президента на Банковій представники Південної Африканської Республіки (ПАР), Єгиптy, Замбії , Республіки Конго, Сенегалy та Уганди під завивання повітряної тривоги почимчикували у бомбоcxовище. (От, африканцям там бyбни, може, б і згодилися?).
Під час сьогоднішньої ракетної атаки на Київ представники африканської делегації на чолі з президентом ПАР Сирілом Рамафосою, які перебувають із візитом в українській столиці, вирішили тимчасово сховатися в бомбосховищі в одному з готелів.
“Знімальна група Reuters помітила, як африканські лідери прибули до Києва колоною автомобілів і зайшли в готель, щоб скористатися його бомбосховищем”, – йдеться у повідомленні.
Тим часом в Офісі президента ПАР заявили, що місія африканських лідерів у Києві “йде добре і за планом”. Також додали, що невдовзі вони розпочнуть переговори з президентом України Володимиром Зеленським, під час яких буде представлений “африканський мирний план”.
Африканський мирний план передбачає відведення російських військ, виведення з Білорусі тактичної ядерної зброї, призупинення дії ордеру МКС на арешт Путіна і послаблення антиросійських санкцій. Список також включає “безумовну угоду щодо зерна та добрив”, в якій дуже зацікавлена Африка.
І це нонсенс на нонсенсі. Україна і ніхто у світі не може скасувати ордер МКС на арешт Путіна. Так само Україна аж ніяк не спроможна відмінити економічні санкції проти Росії і військових злочинців та підпалювачів війни.

peredplata