“Було б мені 38, я б з автоматом таких як ви мочив би за Україну”: у Маріуполі хоробрий пенсіонер поставив окупантів на місце. Відео

“Було б мені 38, я б з автоматом таких як ви мочив би за Україну”: у Маріуполі хоробрий пенсіонер поставив окупантів на місце. Відео

У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі патріот відкрито виступив на підтримку України та поставив окупантів та колаборантів на місце. Чоловік заявив, що якби був молодшим, то “мочив би їх за Україну”.

 

Відповідне відео опублікували 26 червня в Telegram-каналі “Маріуполь.Спротив“. Пенсіонер сказав, що Україна обов’язково повернеться до окупованого країною-агресором міста (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Один із колаборантів у розмові з українцем сказав: “Скажіть це військовому. Ви за Україну, так? Та це не означає, що всі мають бути за Україну”. На такий вислів патріот запитав у зрадників, що вони робитимуть, коли до міста зайдуть наші військові та Маріуполь повернеться під контроль України.

“Коли буде тут Україна, куди ж ви підете? Буде тут Україна! Згадайте мої слова! Що вас тягне так до Росії цієї конченої? Якби мені було 38 років, я стояв би з автоматом і мочив таких, як ви!” – заявив пенсіонер.

Нагадаємо, що раніше у Маріуполі у конфлікт з російськими окупантами вступила компанія молоді. Інцидент стався у громадському транспорті. Молоді люди заявили одному із загарбників, що Росію в українське місто ніхто не кликав.

Одна із дівчат сказала, що через росіян маріупольці пережили страшну війну. “Скільки людей померло!.. Через вас!.. Ми просили вас приходити?” – майже кричала вона. Інша дівчина, маючи на увазі російських окупантів, сказала: “Ви тут ніхто!”

Як повідомляв OBOZREVATEL, у тимчасово окупованому Маріуполі росіяни почали активно шукати українських партизанів серед неповнолітніх. Підліткам влаштовують перевірки та “профілактичні бесіди”.

peredplata