Російська ракета влучила в будинок у Львові.

 Вже відомо про чотирьох загиблих та дев’ятьох поранених у Львові. Мер Садовий назвав це найбільшою атака на цивільну інфраструктуру міста від початку повномасштабного вторгнення.
Унаслідок нічного обстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок. Зруйновано третій та четвертий поверхи у двох під’їздах. Під завалами ще можуть бути люди, кажуть в МВС
Кількість загиблих у Львові зросла до 4. Дев’ятеро поранених. Зруйновано третій та четвертий поверхи у двох під’їздах. Триває пошуково-рятувальна операція — очільник МВС Ігор Клименко

Зруйновано більше 50 помешкань, є руйнації в школі та в гуртожитку Львівської політехніки. Більше сотні будинків зазнали пошкоджень.

 
Львів атаковано “Калібрами”: знищено 7 з 10 крилатих ракет – Повітряні Сили ЗСУ
Близько 1-ї ночі противник завдав удару з акваторії Чорного моря. Із надводних носіїв та підводних човнів здійснено пуски крилатих ракет «Калібр». Було зафіксовано кілька груп ракет, які спершу прямували в північному напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра, а потім різко змінили курс на Захід.
В результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних Сил вдалось знищити лише сім із десяти крилатих ракет «Калібр».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

peredplata