Завтра почнеться суд над врадіївськими ґвалтівниками

Завтра почнеться суд над врадіївськими ґвалтівникамиУ четвер в Миколаєві почнеться процес у справі про побиття та згвалтування міліціонерами 29-річної продавщиці з Врадіївки Ірини Крашкової.
Як повідомив \”Сегодня \” адвокат постраждалої Євген Стельмах, на засідання приїде сама Крашкова .

\”Можу припустити , що процес триватиме 3-6 місяців\”, – додав Стельмах.

\”Будемо воювати за справедливість, добиватися максимального терміну для них. Я промови не готую, але в очі їм що-небудь скажу… \”- сказала \”Сегодня\” Ірина Крашкова.

Підозрюваних повезуть до суду під посиленим міліцейським конвоєм щоб уникнути спроб самосуду. Адвокат Дрижака Володимир Клименко стверджує: в експертизах немає доказів того, що його клієнт причетний до згвалтування. А Дрижак слідству повідомляв , що в момент злочину був на робочому місці, в РВВС. Однак прокуратура вважає інакше.

\”Зібрано достатньо доказів, щоб винести обвинувальний вирок\” , – заявила \”Сегодня\” речник миколаївської облпрокуратури Наталія Абрамова, посилаючись на заяву прокурора Миколаївщини. На цьому наполягає і захист Крашкової.
Миколаївські тюремники розповіли \”Сегодня\” , що один з в\’язнів , Дрижак , що міститься в камері біля лазні СІЗО , сам став жертвою атак ув\’язнених.

\”Його камера – недалеко від лазні. Так от , коли ведуть інших підслідних в душ, то доводиться проходити повз камери з цим арештантом, так ось деякі, особливо досвідчені заарештовані , б\’ють по двері камери Дрижака, викрикуючи лайки на його адресу. Ми таких, звісно, караємо . Наскільки я знаю, Дрижак проживає в камері з ще одним екс-ментом. Дивиться телевізор, читає, пригніченим не виглядає, таке враження, ніби у себе вдома\” , – розповів співрозмовник видання.

\”Хоч він і не вважається якимось особливо небезпечним за нашими критеріями, але співробітникам миколаївського СІЗО дано розпорядження без необхідності з ним не спілкуватися – з метою безпеки арештанта і тюремників\” , – зазначив один зі співробітників миколаївського управління тюремної служби.

Офіційно в ДПтСУ цього не спростовують.

У самій же області ситуація з нападами на дівчат залишається непростою , деякі випадки вражають навіть міліцію своєю жорстокістю.

peredplata