Депутат-держзрадник, який під санкціями США, вивозить у Гейропу свого батька-сєпара.

Народний депутат, по якому відкрито провадження за статтею 111 (держзрада), виїжджає за кордон без жодних проблем з правоохоронними органами.
Сьогодні з вами Антон Швець і неймовірні пригоди Олександра Дубінського.
Місяць тому МОЗ звернулось до Держприкордонслужби з проханням посприяти нардепу Дубінському виїхати за кордон для супроводу хворого батька . Здається, що це звичайна родинна історія, яких зараз багато. Але.
1. Батько Дубінського, як відомо, весь цей час проживав у тимчасово окупованому (чи, як він сам це називав, «звільненому») Донецьку. Тобто люблячий син Саша вивіз хворого тата з Донецька через РФ і Європу в Україну під обстріли росіян, аби знову вивезти в Європу на лікування, але вже разом із собою.
2. Дубінський — куратор схематозу на медзакупівлях в Київській області. Тому дуже цікаво, чи інші громадяни України, чиї родичі терміново потребують лікування за кордоном, отримають той самий рівень сервісу від МОЗу? Шановне Міністерство, я вам нагадаю, що Зеленський саме для таких хитрозроблених випадків окремо заявляв, що народних депутатів тусуватися до Європи більше не пускатимуть. Але нічого, Саша сховався у татка під каталкою, йому можна.
Так, батько Дубінського справді хворий. Та прямо зараз злочинне угрупування Дубінського забирає у тисяч українців можливість лікуватися в Україні, через масштабні схеми розкрадання коштів на медзакупівлях в Київській області. Тато Саші поїде лікуватися в Європу з України (яку так ненавидить), а тисячі українців ніколи отримати медичну допомогу не зможуть, тому що Саша просто с…в гроші.
3. Щодо народного депутата України Олександра Дубінського вже три роки відкрито провадження за 111 статтею (держзрада). Іронічно, що дозвіл на виїзд з метою супроводження на лікування особи, чия підтримка сепаратизму сама тягне на 110 статтю (​​посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).
На відкритому провадженні зупинимось детальніше. ДБР вже три роки розслідує справу, де всі докази публічні (пресуха Дуба з Деркачем і робота на Деркача є в інтернеті), і руху по цій справі ми не бачимо. ДБР відмовляється повідомляти про перебіг слідства, посилаючись на таємницю слідства. Але ми бачимо, що робиться ціле НІЧОГО, нема тут ніякої таємниці.
Шановні народні депутати, хто з вас готовий виконати свій громадянський обов’язок і поцікавитися в правоохоронців, що там як по Дубінському? А саме: звіт по стану кримінального провадження № 42020000000002261, коли нарешті з Дубінського знімуть депутатську недоторканість та притягнуть до відповідальності за його антиукраїнські дії.
Адже ситуація наступна: депутат-держзрадник, який під санкціями США, вивозить у Гейропу, до Сороса, до злочинних лібералів, які, як він сам заявляє, будували тут біолабораторії, свого батька-сєпара.
А ми його спокійно відпускаємо, незважаючи на те, що тут у нас десь маринується справа про його державну зраду. Відпускаємо, бо і правоохоронці, і депутати Дуба просто бояться. Бо воно чорнороте і нікому проблеми не потрібні.
Може, в цьому ситуація і полягає, що справа поїде лише, коли Дубінський поїде? А потім ми його з Австрії чекатимемо сімдесят років, як емігранти смерті комунізму.
Мені нема чого боятися. Розпишу вам схему, за якою Дуб краде гроші на медзакупівлях. Розкажу про інших посіпак Коломоя, які діють з ним в спайці. Там не складно і все тримається лише на тому, що про це мовчать.
А я мовчати не буду.
І ви не мовчіть. 

peredplata