З Бешлея зроблять заступника голови Чернівецької міської ради

З Бешлея зроблять заступника голови Чернівецької міської радиДепутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей (на фото) може стати заступником міського голови. Проект рішення про його призначення на посаду пропонується на розгляд сесії міської ради на 31 жовтня.

\”1.Затвердити заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Бешлея Володимира Васильовича.

2. Внести зміни до персонального складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради VI скликання, затвердженого рішенням Чернівецької міської ради VI скликання від 14.04.2011 р. № 155 \”Про утворення виконавчого комітету Чернівецької міської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу\”, зі змінами, внесеними рішеннями міської ради VI скликання від 28.07.2011 р. № 246, від 30.08.2012 р. №581, від 29.11.2012 р. №656, від 28.02.2013 р. №776 та від 25.07.2013р. №924, а саме:

2.1 Ввести до складу виконавчого комітету міської ради Бешлея Володимира Васильовича – заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

Рішення має ухвалити сесія.

Володимир Бешлей народився 1983 року. Закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ. Депутат міської ради від \”Нашої України\”.

Раніше посаду заступника міського голови займав Василь Тимофєєв.

На останній сесії міської ради депутат Чернівецької міськради від \”Фронту змін\” Олексій Каспрук запропонував скоротити посаду заступника міського голови, на якій донедавна працював Василь Тимофеєв.

Депутат звернувся до секретаря міськради Віталія Михайлішина і сказав, що, судячи з його слів, місто нормально живе і працює без цієї посади.

\”Ми місяць прожили без заступника міського голови, який курує питання житлово-комунального господарства, утримання доріг, будівництва й землі. Ви доповідаєте, що все працює. Тому я пропоную внести зміни в штатний розклад на наступну сесію і скоротити посаду цього заступника. Це нам дасть змогу зекономити більше 100 тисяч гривень, які можуть піти, скажімо, на підтримку туристичної галузі, яка для Чернівців є фундаментальною\”, – заявив Олексій Каспрук.

Натомість Михайлішин відповів опозиціонеру, що питання про призначення нового заступника міського голови винесуть на порядок денний сесії міськради у жовтні.

\”У жовтні буде проект рішення. Він буде розданий в понеділок. Щодо скорочення посади – місто і так економить на бензині\”, – відповів Михайлішин.

Нагадаємо, у липні цього року написав заяву про звільнення заступник міського голови Чернівців Василь Тимофеєв.

Джерело – Молодий буковинець

peredplata