Меморіал: вбиті росією

12 серпня в Україні – День молоді. В цю категорію входять люди віком від 14 до 35 років.
Молодих українців щодня вбиває російська армія. Тих, хто творить зміни, за ким майбутнє…
💔 17-річна студентка Влада Веремеєнко отримала важкі поранення 31 липня 2023 року, коли російська армія вкотре обстріляла Херсон із «Градів». Через 10 днів серце дівчини зупинилося у лікарні.
🔗 Історія Влади: https://is.gd/SuxC9N
💔 Життя 21-річного Ігоря Свиридюка відібрала російська армія 25 червня 2022 року. Ворожа ракета влучила в СТО в місті Сарни Рівненської області, де працював хлопець
🔗 Історія Ігоря: https://is.gd/CVapzj
💔 Життя 29-річної Євгенії Соболєвої відібрав російський обстріл Ізюма 19 березня 2022 року. Того дня вона зі своєю матір’ю вийшла на поріг оселі. У цю мить російська армія вдарила по місту з «Градів».
🔗 Історія Євгенії: https://is.gd/Hiyl79
💔 17-річний Андрій Рихель загинув від російської ракети у Кривому Розі 13 червня 2023 року. Вночі ворог вдарив по складу бутильованої води, де працював хлопець.
🔗 Історія Андрія: https://is.gd/tIOHQu
💔 21-річна Олександра Мангушева загинула в Маріуполі 3 квітня 2022 року. Разом зі своїм хлопцем та його батьками вона переховувалася від обстрілів міста в підвалі житлового будинку.Туди влучив ворожий снаряд, який вбив їх усіх.
🔗 Історія Олександри: https://is.gd/QibYZQ
💔 31-річний Павло Луцик загинув від російських обстрілів Києва проти ночі 24 червня 2023 року. В його будинок влучили уламки ракети.
🔗 Історія Павла: https://is.gd/zKSOWc
💔 32-річна Анастасія Сенів загинула вночі 6 липня 2023-го. Тоді російська ракета влучила у її дім у Львові.
🔗 Історія Насті: https://is.gd/WEEtQa
💔 21-річний Ярослав Ващенко загинув 7 березня 2022 року в місті Пологи на Запоріжжі. Він потрапив під обстріл російських військових та отримав смертельні осколкові поранення.
🔗 Історія Ярослава: https://is.gd/9Dsx8n

peredplata